Op het eerste gezicht: januari 2015

Gelukkig nieuwjaar! Dat het een vruchtbaar tuinjaar mag worden om met je familie en vrienden van te genieten.

Eerlijk gezegd staat onze tuin niet zo hoog op de takenlijst op dit moment. De planten zijn nu een beetje op zichzelf aangewezen. Sommige duikelen in een winterslaap, andere geven nog een laatste stuiptrekking voordat ze voer worden voor de vogels of wormen.

Dat is ook aan de tuin te zien. In de rubriek ‘Op het eerste gezicht’ plaats ik elke eerste (ahum) dag van de maand een foto van onze tuin. Ik ben er net als vorig jaar januari een dag te laat mee, daarvoor was ik te druk bezig met niets doen. Bij ons start het nieuwe jaar namelijk pas op twee januari.

Enfin, we dwalen af. Zie hier onze tuin op 2 januari 2015:

tuinjanAl bij al nog veel groen te zien. De Oost-Indische kers heeft de sneeuwbui niet overleefd, maar verder doen de planten het goed. In sommige potten maken de aardbeien nieuwe scheuten.

Dit jaar willen we werk maken van een verhoogde moestuinhoek. De zaden en planken zijn er al, nu alles nog in elkaar zetten.

Was het maar al lente…

Zo zag onze tuin eruit in 2014: december, november, oktober, september, augustus, juli, juni, mei, april, maart, februari, januari.

4 thoughts on “Op het eerste gezicht: januari 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s