Gluren bij de buren

In de stad moet je creatief omgaan met de beschikbare ruimte, zeker als het op tuinieren aankomt. Op mijn blog toonden verschillende stadstuiniers hoe het kan.

tamara4De dakmoestuin en cactuswintertuin van Tamara

samentuinkatendrecht1De gemeenschapstuin van (onder andere) Nele

nele1De grote stadstuin van Nele en Eveline

greetje6De dakmoestuin van Greetje

4 thoughts on “Gluren bij de buren

 1. Hallo Bie (Groentje),

  Een van de komende dagen zou ik graag een reportage maken over dakmoestuinen in de stad. Maar aangezien ik zelf niet goed weet waar ze zich in België bevinden, probeer ik het via jouw hulp. Ik las op je site namelijk dat jij langs ging bij Tamara uit Merksem (Antwerpen) en Greetje uit Antwerpen. Heb je eventueel nog een adres en/of telefoonnummer van deze mensen? Dan probeer ik ze ook eens te contacteren.

  Alvast bedankt!
  Vriendelijke groeten,

 2. Dag Bie
  Wat een leuke en inspirerende blog is dit.
  Ik las zojuist een leuk boek over permacultuur.” Een kleine eetbare tuin” met vaste planten van Madelon Oostwoud. Sluit mooi aan bij alles wat je schrijft en de boeken in je boekrecensies. Ik blijf je volgen.:-)

   • Hi Bie ! Het boek is bij Standaard Boekhandel te koop, en bij iedere boekwinkel te bestellen. Misschien wil je er een recensie van plaatsen op je blog, dan zal de uitgever KNNV Zeist Nederland je zeker – als dank- kosteloos een exemplaar sturen. Die kun je dan bijvoorbeeld verloten onder je volgers. Idee? Hartelijke groet, Madelon Oostwoud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s