Op het eerste gezicht – juli 2013

Op verschillende tuinblogs zag ik het rubriekje ‘Op het eerste gezicht’ passeren. Bloggers nemen elke eerste dag van de maand een foto van hun tuin. Een tof idee, al is het tegelijkertijd een beetje eng om onze tuin (met lelijke terrastegels en mottige omheining en toch wel veel onkruid) zo open en bloot te tonen.

Maar het lijkt me ook gewoon leuk om maand na maand de evolutie van ons stadstuintje te laten zien. Zo dus:

Onze tuin 1 juli 2013

Onze tuin 1 juli 2013

Van links naar rechts zie je: hortensiastruik, druivelaar, korenbloem, wilde wingerd, blauwe regen, slangenden met daaraan een flessentoren bevestigd, de kruidenpottenhoek, Oost-Indische kers aan het plantenrek en ten slotte een zonnebloem.

6 thoughts on “Op het eerste gezicht – juli 2013

  • Deze zonnebloem heeft zichzelf voortgeplant uit onze zonnebloemenhoek van vorig jaar. Deze keer houden we het bij eentje (want ze worden flink groot, deze kan nog een meter langer worden).
   Jouw tuin is trouwens indrukwekkend groot! De vlindertuin is een tof idee. Ik kom bij jou wel eens plantenideetjes stelen om ook vlinders aan te kunnen trekken 🙂

 1. Een stadstuin geniet steeds meer belangstelling. Logisch: het is het soort tuin dat volop in opmars is. Geheel terecht, overigens.
  Alvast benieuwd naar de verdere evolutie!

 2. Die evolutiefoto’s zullen later een leuke herinnering zijn. Doen dus!
  We zijn ook heel blij dat jullie de mensen inspiratie geven om met vallen en opstaan een stadstuintje op te bouwen. We wensen jullie veel plezier en energie toe! Want tuinieren vraagt geduld en doorzettingsvermogen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s